21 dager Lunsj – BeatheBerntsen.no

21 dager Lunsj


Tanken bak 21 dager er å tilby et program som gir støtte og inspirasjon til å gi deg selv positiv vekst.

Her få dere en smakebit av dag 6, hvor lunsj er tema.

Hva er dine lunsj meny? 

Sunn mat gir en balansert og fornøyd kropp.

Det å endre vaner i forhold til mat er for mange en livsoppgave. Gjennom år har hver av oss bygget opp vaner som er lette å falle tilbake på. Tipset jeg vil gi deg er å hold deg til gode vaner minst seks dager i uka. Da kan man gi seg selv en dag i uka hvor du har mulig å nyte en tidligere favoritt. Det aller viktigste å huske på; begynn alltid på han igjen! Uansett er all bedring alltid Bra. Nye vaner og mønster dannes for hver dag du klarer å holde på de gode vanene. Etterhvert oppdager du, at det å være i en lett god energi med kroppen din, gir deg positiv ringvirkning og uvanene blir mindre og mindre.

Husk at alt du gir tarmen, vil vokse, og den vil jo trives, så gi den det beste!


Hva skal egentlig til for at du skal få den endringen du ønsker selv og de resultatene du ønsker?

Det tar tid å etablere nye, gode vaner. Små, daglige skritt i riktig retning, gir store resultater over tid. Det viktigste er at du ikke stopper opp.

Jeg tilbyr et program på 21dager som gir støtte og inspirasjon til å holde din daglige praksis ved like. Slik kan du gi deg selv en god start. Kropp, sinn, sjel og ånd trenger næring for at du skal kunne virkeliggjøre ditt fulle potensiale.

 Lykke til med lunsjen i dag 🙂

Klem Beathe

Her kan du sende meg en melding på messenger:

Du kan også sende meg en epost ved å bruke kontaktskjemaet her: 
 
Insert Image