21 dager Lykke og meditasjon – BeatheBerntsen.no

21 dager Lykke og meditasjon

Tanken bak 21 dager er å tilby et program som gir støtte og inspirasjon til å gi deg selv positiv vekst.

Her få dere en smakebit av dag 16, hvor Lek er tema, og avsluttes med en meditasjon.
"Glede er en indre jobb". Ingen bestemmer over lykken din, bortsett fra du. Og husk;  Ikke ta deg selv så høytidelig. Ingen andre gjør det. 
5 steg til Lykke:  SMIL mer!  TENK mindre!  Vær HER og NÅ!  Gi mer! FORVENT mindre!
​​
Husk at alt du gir næring til, i form av tanker og gjøremål, vil vokse å gro, og bli din virkelighet.

Ta deg tid til å le - det er sjelens musikk

Du viser GLEDE når du:

-Leter etter lykken i deg selv.

-Gleder deg over det som du holder på med.

-Verdsetter gavene i livet ditt og i deg selv.

-Finne kreative måter å glede deg over tiden din.

-Har god humoristisk sans.

-Føler indre fred selv når ting er vanskelig.

Affirmasjoner er en fin måte å arbeide med å styrke egenfølelse, mestring, energi og selvtillit.

Her er en affirmasjon du kan bruke for deg selv i 2 uker - morgen og kveld. Affirmasjonen vil hjelpe, og mate deg med positive fremskritt. Jeg er takknemlig over gleden jeg har i meg. Jeg er lykkelig i arbeid og lek. Jeg verdsette gavene som denne dagen har til meg.

En av mine turer til Peru, var vi innom byen Puno og ble overrasket av tusenvis av studenter som feiret seg selv. De var utkledd med utrolig kreative kostymer, danset og var veldig leken. Så vakkert å se, at lek brukes til feiring uansett hvor du er i verden.

Deler gjerne noen bilder fra morrokista mi :-))

Dere kan se Bingo skiltet, her skapet jeg humor av det og bli kjent med hverandre. Ble mye latter og glede av denne ideen, hvor vi tok oppgaven helt ut, med kostymer, vafler, kamfer, premier .  Forresten; det er meg med tørkle, hårruller, lysgrønn sjal og nyinnkjøpt blomsterkjole fra Fretex. Med dette antrekket gikk jeg rett inn i rollen min :-))

Nedenfor har jeg og min familie laget til en musikk-kveld, hvor vi gikk inn i ønsket artist-rolle. Ble en  sprø og utrolig morsom kveld sammen med gode venner.

Ja, vi kan krydre i livet med hva vi ønske inn av glede. Gi deg den mulighet, om du ønske det.

Fikk meg en god latter da jeg så dette skiltet, kreativ humor fra butikken her. Er det helg, er det håp!

Lykke til med glede og ro!

Kanskje vekker 21-Dager Positiv Vekst interessen hos deg? Da kan du trykke på knappen nedenfor for mer info, og mulighet for tilgang til hele programmet.

Klem Beathe

Spørsmål? Send meg gjerne en melding på messenger:

Du kan også sende meg en epost ved å bruke kontaktskjemaet her: 
Insert Image