Høst 2017 – BeatheBerntsen.no

Høst 2017

September 2017!
Endelig ble drømmen virkelig, jeg skulle få formidlet min kunnskap og lærdom ut til min første gruppe kursdeltakere. De kom for å høre mine ord, ta del i øvelsene og de ga meg en enorm kjærlighetskraft til min formidling. Dette ble starten på et nytt kapittel i mitt liv! Jeg hadde lenge kjent på at mine indre opplevelser har en dypere mening og relevans. Denne kurshelgen ga ytterligere bekreftelse på dette.

Allerede som barn hadde jeg en sterk nysgjerrighet. Jeg opplevde å ha hjelpere, som bare jeg kunne føle, høre og se. Dem hadde jeg samtaler med. Disse erfaringene vekket en sterk søken i meg, innenfor mange forskjellige områder. Jeg ønsket å forstå mer om alt fra mennesket, dets livsoppgaver og opplevelsen av mening, til universet og naturen.

Nå begynner endelig min formidlingsreise – en stor respektfull oppgave overfor livet. På min vei har jeg fått ta lærdom fra inkarikets urgamle visdom til verden og fått tittelen paqo-prestinne (sjaman). Med stor ydmykhet deler jeg denne kunnskapen og erfaringen med dem som kommer til meg.

Kommunikasjon ble også et område jeg valgte å dykke dypere ned i. Det bragte meg inn i coachingverdenen. Jeg er nå sertifisert NLP Meta-Practitoner (Coachteam), Master Proctitioner, Helsecoach (Nocna), Vekst-Fag (Norsk Healerforbund). 

Jeg har også tatt grunnkurs i medisinsk QiGong og fortsetter kontinuerlig å lære mer om mine fagfelt.
Jeg har i mange år jobbet med naturen og med energier, og mye av min utdannelse har jeg fra Q'ero-sjamanene i Peru og min læremester gjennom Inkaskolen. Når jeg formidler dette arbeidet i en gruppe er det viktig å undervise på et rolig sted som skaper de rette energiene for praksisene.

Kurshelgen inneholdt forskjellige oppgaver innen energiarbeid, fysiske øvelser, meditasjon, tromming, transformasjoner, manifestering, seremoni. Viktigheten av å være ærlig med seg selv er en rød tråd i arbeidet – fordi det er slik vi kan finne genuin tilfredshet i livet. Det å være ærlig med seg selv er avgjørende for å lykkes uansett hva du velger!

Helga ble min stolthet, min lykke, min vei.Takker igjen for tilliten! og for noen flotte deltakere :-)) LOVE IT









 
Om dette vekker interesse hos deg, send meg gjerne en melding. Jeg er tilgjengelig for en info-samtale for deg som vil vite mer. Min neste StartStasjon har sin første samling 28.- 03 mars 2019

Du kan også sende meg en epost ved å bruke kontaktskjemaet her: 
Insert Image
Insert Image