Februar – BeatheBerntsen.no

Februar


Tiden er kommet for en ny samling med gjengen. I utviklingsprosesser er oppgavene du utfører alene med deg selv på hjemmefronten like avgjørende for din lykke som det du gjør på kurs.

Februar er kommet med vakkert lys fra snøen :-)) Vi er samlet igjen, og tema for helga er:
• Navis (sjakraene)
• Mesa -  Et tøystykke med steiner og kraftobjekter som bruke til healing og selvutvikling
• Despacho - En synlig manifisterering
• Fysiske øvelser - selvutvikling
• Kraftdyrene

Alt handler om evnen til å lytte og til å kommunisere med strømmen av levende energi som er byggeklossene i alt du ser rundt deg. Da kan du styre denne energien via din sjelsintensjon og kraften i energifeltet ditt.

Vi starter helga med levende lys som varmer opp rommet, røkelse og den gode samtalen ved frokostbordet.
Alle har ting å dele som har skjedd siden forrige samling. Mange har gjort seg nye erfaringer.
Når vi er i en sterk indre reise med oss selv har vi alle behov for å blitt lyttet til med tilstedeværelse.
Ofte trenger vi ikke et svar, men snarere det at noen er der for oss. Vi har alle våre unike opplevelser og alle har sin egen individuelle sannhet.
Vi bruker naturen aktivt når vi lærer øvelser, for å holde sinnet, kroppen og vår åndelighet tilkoblet alt rundt oss. Samfunnet vårt burde ha en klarere forståelse av hva naturen kan brukes til og hva den ikke liker.
Naturen har en egenverdi! Det burde være klarere regler for hvordan vi mennesker kan bruke naturen, slik at vi ikke gjør ting som ikke viser respekt for den.

Det er som om vi mennesker bader i naturens kraft, bare vi bevisstgjør oss den og tar den inn som en del av oss selv. Det samme gjelder universet.

På kursene blir deltakerne kjent med øvelsene, slik at de kan praktisere dem i hverdagslivet.
Da står de bedre rustet i sin kraft, både helsemessig og helhetlig.
Innsatsen som hver av deltakerene velger å gjøre mellom samlingene bidrar til at stadig mer av deres indre JEG vekkes til live. Slik kommer de i kontakt med sin visjon og kjærlighetskraft.
Dette skaper trygghet, ro, tilstedeværelse, trivsel og vekst som gir en følelse av å være genuint tilfreds med eget liv.

Hver dag ved lunsjtid skaper vi rom for ro. Ikledd varme ullstrømper slapper vi av under deilige pledd og, gir oss selv et nytt og åpent hode slik at vi blir klare for mer læring utover ettermiddagstimene.
Vi avslutter dagen med middag

Disse flotte tøystykkene kommer fra Peru, og blir dekorert av deltakere som tar denne kraftfulle lærdommen med seg. Hver deltaker lager også sin egen Mesa, en mesa er et verktøy som består av et tøystykke som innholder hellige steiner og kraftobjekter som kan bruker til  bland annet selvhelbredelse og healing. Gjennom og opparbeidelse av kontakt med steinene kommer energilinjer inn med kraft og energi fra de hellige fjellene (APU) innsjøer (Cohcas) og jorden (Patchamama). Mesa symboliserer hjertets sanne natur: fylt med kjærlighet, visdom og kraft. Mesaen er et energetisk kart som gjør det lettere for utøveren å utføre healing på seg selv og andre – fysisk, psykisk, emosjonelt, åndelig osv.


På bildet over kan dere se nydelige hvite pakker som er pyntet med blomster, det kalles Despacho.
Denne lærdommen har jeg fått fra min læremester gjennom Inka-tradisjonen.
Despacho er en synlig bønn og manifestering som benyttes av Paqer (ordet betyr medisinsk mann/kvinne, helbreder eller prest) for å få kontakt med en verden av energier og plassere seg selv inne i denne. 
Det finnes forskjellige Despacho som brukes til forskjellige formål. Denne manifesteringen gir oss uante muligheter i livet.
Disse flotte tøystykkene kommer fra Peru, og blir dekorert av deltakere som tar denne kraftfulle lærdommen med seg.
Hver deltaker lager også sin egen Mesa, en mesa er et verktøy som består av et tøystykke som innholder hellige steiner og kraftobjekter som kan bruker til  bland annet selvhelbredelse og healing,Gjennom og opparbeid kontakt med steinene kommer energilinjer inn med kraft og energi fra de hellige fjellene (APU) innsjøer (Cohcas) og jorden (Patchamama)   Mesa symboliserer hjertets sanne natur: fylt med kjærlighet, visdom og kraft.Mesaen er et energetisk kart som gjør det lettere for utøveren å utføre healing på seg selv og andre – fysisk, psykisk, emosjonelt, åndelig osv.

 
                                     Om dette vekker interesse hos deg, send meg gjerne en melding.
                                       Jeg er tilgjengelig for en info-samtale for deg som vil vite mer.
                                     Min neste StartStasjon har sin første samling 28.- 03    mars 2019
Du kan også sende meg en epost ved å bruke kontaktskjemaet her: 
Insert Image
Insert Image