Omtaler – BeatheBerntsen.no

Omtaler

Her kan du lese hva andre skriver om sine møter med meg.

Tusen takk til dere alle🙏

Beathe💜


Jeg vil anbefale Beathe på det varmeste. Hun er jordnær og vennlig. Hun har innsikten og kraften med seg som har betydd mye for meg og mitt liv.

Tusen takk Beathe.


Startstasjon har hjulpet meg til å se live i et høyere perspektiv. Jeg har utviklet mine spirituelle evner og kjenner at kropp, sinn, sjel og ånd hjelper meg til å leve et liv i harmoni og lykke. Jeg ser annerledes nå på livet enn før. Jeg ser at universet, naturen og mennesket har positiv påvirkning på hverandre. 

Startstasjon har ført meg gjennom en reise i mitt liv. Jeg har arbeidet med meg selv for å komme dit jeg er i dag.

Beathe sin støtte og flotte kompetanse har vært til stor hjelp for å forstå livet mitt i en større sammenheng. De andre deltagerne har vært en fantastisk støtte i min spirituell utvikling. Jeg har fått mange spirituelle venner gjennom kurset.

Målet mitt var å bli healer og jeg har blitt så mye mer. Jeg gleder meg til å hjelpe andre mennesker på min vei.


Takk til Beathe for at hun har bidratt til at jeg har fått et meningsfylt liv på et høyere spirituelt nivå.


Valgte å følge Sartstasjonen for å kunne jobbe med min utvikling mot åndelig vekst, under kyndig veiledning av hjertegode Beathe.

Det er god tid mellom samlingene slik at innholdet får synke, og man får testet/prøvd ut lærdommen.

Ved å øve på det jeg har lært har jeg opplevd å bli tryggere på meg selv, og fått mer ro rundt meg. Har fått ryddet masse både på det indre, og ytre plan.

Lært gode øvelser og metoder som gjør godt for meg selv, og som gjør at jeg nu har mulighet til å hjelpe andre.

Å ikke minst har jeg fått meg et nettverk som forstår meg, og min interesse.


I kjærlighet og takknemlighet"Heldigvis turte jeg! Heldigvis tok jeg meg tid! 

Etter å ha startet reisen og mitt nye liv i september 17, sammen med gode Beathe og hennes Startstasjon i fantastiske Kirkenes, sitter jeg nå med en deilig ro og en sitrende glede inni meg.

Og gleder meg stort til fortsettelsen.

 Jeg satte på bremsen på denne karusellen, livet plutselig var blitt

– det gikk for fort! 

Tidsklemma; jobb, hus, barn, mann, verv, mange forpliktelser 

og mye dårlig samvittighet. Lite/ingen tid og rom for meg.

MEG, den viktigste i mitt liv. 

I september -17 ble det MIN tur.

Nå kan det være DIN tur – hvis du tørr?

Og hvis du tar deg tid? Du vil ikke angre.

Takk til Beathe!  Takk til Inkariket!  Takk til universet!  Takk!"


Mitt personlige møte med Beathe var et godt møte der vi hadde en lengere samtale som jeg fikk svar og bekreftelser på det jeg undret meg over.


Var så heldig å møte Beathe på messe på Sortland. Der fikk jeg veldig virksom healing på ei vond hofte, og "ro" i hodet i forhold til valg som skulle tas. Derfor var gleden og spenningen stor når vi var så heldige å få henne til Andøya for å holde kurs. Det blei ei nydelig helg hvor vi fikk lære gode teknikker for å bedre egen hverdag. Så glad for at Beathe er kommet inn i livet mitt som den behagelige, kraftfulle, ydmyke og nydelige damen hun er. Gleder meg til det videre samarbeidet.


"Da livet slo meg i bakken, begynte jeg å lete etter «løsninger». Jeg ble ført til Kirkenes og Beathe.  Her ble jeg tatt imot av ei gruppe med flotte og spennende damer. Jeg har fått et nytt perspektiv på livet og hva det vil si å være menneske. Dette er, uten tvil, en spennende og annerledes reise."


Ta kontakt!

For mer informasjon om kan du kontakte

meg uforpliktende på tlf. 454 07 207

eller skrive inn din kontaktinfo her, så tar jeg kontakt:

Du kan også klikke på knappene under for å skrive til meg

på Messenger:


Beathe jobber intuitivt så på meg ble det en chakra healing med steiner. Det gikk ikke lang tid før hun sa at jeg hadde noe i halsen som hun skulle fjerne. I forkant av mitt personlige møte med Beathe hadde jeg hatt trykk i halsen og litt «pustebesvær». Jeg fikk også klar beskjed om å snakke mer. Etter kort tid var kvitt halse plagene mine. Jeg har også i ettertid blitt bevist på å bruke stemmen min mere og jeg klarer nå å bruke den aktivt til å bearbeide min fortid som igjen fører til at jeg står sterkere i mine sko.


Jeg har deltatt på Startstasjon hos Beathe.

Livet mitt sto i stampe, på flere måter. Tilfeldigheter eller ikke, men jeg kom til Beathe og der startet det for min del.

Jeg har klart å finne roen i meg selv og i livet mitt, det var viktig for meg. Nå gikk min vei I en litt annen retning, jeg har ikke fulgt alle de gode rådene og all veiledningen Beathe og Startstasjonen har gitt meg, men føler allikevel jeg har hatt et stort utbytte av dette. Det er absolutt mye av dette som jeg tar med på veien videre, på min måte.

Beathe har en egen evne til å veilede deg, hun utstråler en trygghet og er genuint interessert i deg og din utvikling.

Coaching med en enkel og unik måte å tilnærme seg, du bare VET at Beathe gjør dette i nestekjærlighet.

Å delta på Startstasjonen er mye følelser, latter, glede og kjærlighet. Man blir kjent med nye mennesker, knytter nye vennskapsbånd og får minner og gode opplevelser for livet.

Jeg anbefaler deg å prøve. Det er en investering i din fremtid.


Mitt første møte med Beathe var for flere år siden på et tema kveld her i byen. Jeg hadde fått anbefalt å gå på det fra en bekjent som var imponert over Beathes innsikt og kunnskap. Jeg likte Beathe raskt og fikk tillit til henne. Hun oppleves som ærlig, sannferdig og raus.


Jeg har brukt Beathe til husrens, healing av meg selv og sønnen, 21.dager, rådgivning og jeg har vært med på noen runder med start stasjoner. Nå er jeg med på en times oppfølging i uka på zoom. Gjennom alt dette har jeg lært masse. Jeg har blant annet lært ulike healingsteknikker, både av meg selv og andre. Jeg har lært å lage despacho og bruke den til husrens, noe som var veldig interressant.

Jeg holder nå på å bygge opp min egen mesa. Det er en fin og lærerik prosess om energier og kraften i ritualer. Det å få muligheten til å erverve seg kunnskap om inkariket og Peru har vært en fin reise i seg selv. Det er mye likt med den samiske kulturen, noe som er meget fascinerende. Utover dette har jeg lært å arbeide med mål og manifistering.

Beathe har vært med å bidratt til at jeg har knekt koden til manifistering, noe som gjør at jeg lykkes i mitt liv med å ha fokus på det jeg ønsker inn i mitt liv.


Anbefaler Beathe på det sterkeste og av hele mitt hjerte.


Etter mange år med sykdom og blokkering i kroppen ble jeg kjent med vakre, varme og hjertegode Beathe. Jeg har gått til healing, fjernhealing og kanalisering hos henne, og fått renset opp i kropp og sjel. Opplever veldig positive og gode resultater. Kroppen og sjela har fått sin aller beste medisin. Litt etter litt har hun løsnet opp, og det kjennes virkelig. Jeg vil anbefale Beathe på det aller sterkeste. 

Hun er dyktig og seriøs i sitt arbeide, og har en energi som gir ro, tillit, kjærlighet og du føler deg ivaretatt som et helt menneske.Jeg meldte meg på Startstasjon fordi jeg syntes det virket å passe for meg. Grunnen var hovedsakelig at jeg visste at jeg burde «ta livet mitt tilbake». Mange år hadde jeg tilpasset meg mine nærmestes liv og ønsker, uten å ta hensyn til mitt eget liv og mine egne ønsker. 

Etter å ha vært på flere samlinger på Startstasjonen, forstår jeg hvor mye jeg har utviklet meg og lever som «meg selv» igjen. Jeg har også erfart hvordan jeg i samspill med naturen kan ha det bra, og bruke naturen som et verktøy for å ha det godt i mitt liv. Jeg har blitt bevisst hvor mye takknemlighet har å si, og bruker det daglig som en påminnelse på alt det gode. Jeg kan sette meg selv i fokus, uten å tilsidesette andre nære. 

Alle deltakere har sitt utgangspunkt for hvorfor de er der, og hva som har skjedd tidligere i livet. Derfor er det vanskelig for meg å sette ned på papiret hva vi går inn i på samlingene. Det er fordi alle har sitt eget utgangspunkt, og utvikler seg ut fra det. 

For min del har jeg gått videre med Mitt liv fordi jeg i denne prosessen har lagt det som ikke har vært bra for meg og begrensninger jeg har fått etter det, fra meg. Jeg har fått muligheten å begynne på en ny start fri for begrensninger som var satt ut fra negative hendelser som har skjedd meg tidligere. Jeg har også utviklet en sterkere intuisjon som jeg kan bruke til å hjelpe meg i ulike situasjoner.

Beathe har en unik evne til lære bort og veilede uten å ta føring på hva jeg skal tro og mene. Hun legger opp til at det er min reise og min læring. Beathe er dyktig på å påminne oss deltakere at vi selv skal finne vår vei, ut fra vårt liv og de verktøy hun lærer oss. Samtidig som hun er en støtte og veileder, er hun bevisst at vi deltakere på samlingene ikke skal bli avhengig av hennes veiledning. Hun oppmuntrer oss å støtte hverandre og stå sammen, noe jeg har hatt veldig god nytte og glede av. 


Jeg har utviklet meg veldig mye og funnet tilbake til meg selv. En glede og ny start ja 🙂 


Beathe er ei kraftfull dame og healingen hun gir er forløsende og befriende.

Hun oppfatter mye og vet å stille spørsmålene så du finner løsningene angående ditt liv sjøl.

Takk for at du er den du er.Beathe har en lun og omsorgsfull utstråling. Hun ser hele deg,og vet hva du trenger når man sitter litt "fast" i livet/ hverdagen. Med coaching og healing hjalp hun meg,når jeg trengte det.Hun har gode pusteteknikker som er lett å bruke i det daglige, som gjør at man kan nullstille seg og få påfyll av energi.


Jeg kan på det varmeste anbefale Beathe


Disse 21 dagene har gitt meg økt fokus både på mat og bevegelse. Jeg er blitt mere sentrert og står stødigere i min kraft. Jeg har fått styrke til å avslutte relasjoner som ikke gagner meg. Fantastiske mennesker kommer inn i ett liv nå og jeg takker takker og takker. Gleden og kreativiteten blomstrer og sjela belønner meg med vakre ord som kommer ned på papieret og ideer settes ut i virkelig. Stor manifestasjonskraft nå så det er bare å være ren i sine ord og ønsker så leverer universet alt på gullfat:) Kundalini øvelsen løfter min hverdag til å se magien i det som er rundt meg:) Takk Beate og som æ sa i dag du er en engel:)


Positiv vekst, en personlig vekst. Jeg var spent på hva disse 21 dagene ville tilføye meg og mitt liv, da jeg føler jeg allerede har lært mye som deltager på Beathes startstasjon. Det hadde ikke gått mange dagene, før jeg begynte å kjenne på forventniger og glede til neste video - hver dag. Det er en sammenheng i alt som blir formidlet. Beathe er som alltid grundig og er godt forberedt, og deler med glede sin store innsikt og kunnskap.

Velg deg selv, i 21 dager Det gjorde jeg og ville ikke vært det foruten.


Tusen takk, hilsen fornøyd kursdeltaker, som spiser sunnere og puster roligere.


Jeg er sååå takknemlig for at jeg fikk delta på Startkraft i helga! Jeg har tenkt mye på alle opplevelsene, de flotte folkene, bålseremonien på lørdag - og for ikke å glemme det som gjorde stort inntrykk og ga meg den største opplevelsen - trommereisen! Den var magisk! Egenpleie med badstu og fotbad var bare prikken over ien på lørdag! Du er utrolig flink,


Beathe! Raus og gjestfri.  Takk for alle opplevelsene!Beathe Berntsen er en varm, klok og dyktig shaman som jeg har gleden av å komme i kontakt med, Hun har en utstråling som gjør at jeg føler meg trygg hos henne. Hennes ord, og det hun får opp, er riktig og treffsikkert slik at jeg vet jeg får det jeg trenger for å gå videre i min prosess.


Jeg kan varmt anbefale Beathe Berntsen


Jeg har vært på tretimers gruppesamling og i etterkant av det har jeg vært på en personlig time hos Beathe. På gruppesamlingen gikk Beathe gjennom de viktigste elementene som bidrar til et godt liv. Hun fortalte oss hennes personlig reise som har brakt henne til der hun er i dag. Vi får ta del i hennes lærdom og erfaringer som hun har med seg fram til i dag. Beathe gjennomfører en tromme healing med gruppen som for meg personlig er en sterk opplevelse der jeg får muligheten til å kvitte meg med elementer i livet mitt som er negativ. I skrivende stund ser jeg at jeg har fått oppleve hendelser som har ført til at jeg faktisk har «kuttet» bånd til de jeg valgte under denne seansen. Livet mitt er mer i harmoni og glede etter dette. Før vi avslutter gruppe sammenkomsten får vi alle en liten hilsen fra Beathe som et symbol på en ny start. Den henger på kjøleskapet og minner meg på at det alltid finnes nye muligheter og glede.


Beathe Berntsen kommuniserer på sjelenivå. Fra sjel til sjel. Å snakke med Beathe er som å «komme hjem». Ho e ekte, ærlig og påkobla på det som er det beste for dæ. Beathe har et STORT hjerte, masse livserfaring, er påkobla egen indre visdom og har beina godt planta på jorda med sin stødige og trygge leveranse fra sæ sjøl og åndeverden. Ho ser dæ, høre dæ, veilede dæ fra sjel til sjel.


Beathe e et fantastisk hjertegodt menneske som vil ALLE GODT <3
Ta kontakt!

For mer informasjon om kan du kontakte

meg uforpliktende på tlf. 454 07 207

eller skrive inn din kontaktinfo her, så tar jeg kontakt:

Du kan også klikke på knappene under for å skrive til meg på Messenger:  Ta vare på deg selv.

Du fortjener det å ha det godt.

Lys og Kjærlighet