Qero sjamaner fra Peru til Husøy i Senja – BeatheBerntsen.no

~Husøy i Senja~

Workshop med Q’ero Sjamanene fra Peru

18.-19. november 2023

Jeg ønsker herved å invitere deg til en unik opplevelse på Husøy i Senja.


Her kan du møte og oppleve Inka Q'ero sjamaner som har kommet hele veien fra høylandet i Peru med mål om å dele av sin visdom.

Vi møtes i idylliske omgivelser med høye fjell og åpent hav.

I denne settingen vil Q'ero sjamanene gi deg et innblikk i hvordan vi reetablerer en dypere kontakt med oss selv og med naturen rundt oss ved å tilby sin lærdom, veiledning, helbredelser og seremonier.

Gjennom workshopen vil Q'ero sjamanene veilede og føre deg gjennom en livsforvandlende reise som åpner hjertet ditt og lar deg dykke dypt inn på den Andinske sjamanistiske stien. 

Jeg ønsker deg velkommen til å bli med på 2 dager med ydmykhet og en dyp åndelig opplevelse av den inka-sjamanistiske tradisjonen, der du arbeider direkte med kilden.

Bli med på en opplevelse mot helbredelse og forbindelse, hvor nord møter sør, hvor Senja møter Andesfjellene, hvor fortiden møter nåtiden, og hvor sinnet møter hjertet.

Workshopen er ikke tenkt som et fullverdig kurs frem mot egen helbredelse, men en døråpner inn til en tradisjon som stadig flere i vesten beveger seg inn i,

og som gir et stort utbytte.Når himmelen slår sprekker som får solen til å skinne så sterkt at den skader oss, når isbreene smelter, når klimaendringer og naturkatastrofene kommer, når dyrene er i ferd med å dø ut, skal vi gå ned fra fjellene og dele vår åndelige tradisjon og visdom med resten av verden.  Da er tiden kommet for at mennesker i den vestlige verden må våkne opp fra sin dype søvn. Den tiden er nå, en ny tidsalder er herved født hvor det moderne mennesket med sitt intellekt og sitt rasjonelle hode nå blir berørt av Andes folkets varme, hjerte og sjel» ~ Q'ero ProfetiWorkshop Husøy 18.-19. november 2023

Påmelding

Send meg en epost til: beathe@beatheberntsen.no


Om det er noe du ønsker svar på, kan du kontakte

meg uforpliktende på tlf. 454 07 207

Du kan også klikke på knappene under for å skrive til meg på messenger:


Til Husøya kommer Qero Paqos Don Juan Apaza Quispe

og Don Juan Huaman,de er Inka Q’ero indianere (Paqo’s) fra avsidesliggende landsbyer, 

høyt oppe i Andesfjellene i Peru.

De kommer hit sammen med Karina Davalos Concha som er deres oversetter, arrangør og medfølger. Karina er også født i de peruanske høyfjellene, og har praktisert som Inka sjamanistisk Paqo i over 25 år.


Velkommen til å delta i den urgamle Inkakulturens tradisjoner og drømmenes vei!


2-dagers introduksjon til Q’ero tradisjonen

Hvordan helbrede sårene fra fortiden og det ubevisste;

Hvordan få kontakt med ditt sanne jeg og manifester en bevisst reise i ditt nåværende liv gjennom fysisk, følelsesmessige og spirituell transformasjon.

Hvordan gjenopprette forholdet til naturen og omverden gjennom en verden av levende energi.  

Gjennom vår introduksjonssamling vil Q'ero indianerne informere om sin tradisjon og veilede deg inn i Inka sjamanisme og dens tradisjoner, samt forberede deg til en eventuell livsforvandlende, spirituell reise.

Under samlingen vil vi få innblikk i urgamle verktøy knyttet til Q'eros-myter og legender.

Du vil bli forklart hvordan de bygger sin personlige mesa.

En mesa er et tradisjonellt verktøy som består av et tøyknytte som inneholder hellige steiner og objekter som kan brukes til blant annet selvhelbredelse. Paqos’ ene bruker også sin mesa for å helbrede andre og forsterke sin forbindelse med de hellige fjellene (APU), innsjøene (Cohcas) og jorden (Patchamama).

I Q’eros tradisjonen eksisterer det tre nivåer i universet som forbinder ikke bare én men tre ulike verdener rundt oss. Du vil også få høre om hvordan de arbeider med disse tre verdene.

Den øvre verden (Hanacpacha) består av stjernene, solen, månen. Den representerer vår høyere bevissthet, våre åndelige aspekter og vår energi kropp (ikke-fysiske aspekter som vår emosjonelle, mentale og spirituelle energi).

Midtverdenen (Kaypacha) representerer den sanselige og materielle verden vi lever i og våre fysiske legemer.  Den nedre verden (Hujupacha) representerer våre forfedre, og vår egen indre verden. Vår underbevissthet og historiene om vår fortid, samt tidligere liv.


Workshop  Husøy 18.-19. november 2023

Påmelding

Send meg en epost til: beathe@beatheberntsen.no

Om det er noe du ønsker svar på kan du kontakte

meg uforpliktende på tlf. 454 07 207

Du kan også klikke på knappene under for å skrive til meg på messenger:


Innhold:

Mosoq Kausay - Animo Vajana kallpa!

Nytt liv – sjelens kraft!

Dag 1: Lukk gamle avtrykk og dører som holder deg tilbake fra å være fullstendig levende.

Lær hvordan du renser deg selv for tunge energier og lukker avtrykk innenfor ditt strålende felt. Avtrykk skapt fra tunge opplevelser i din fortid, inngravert i cellene dine.

Opplev en hel dag med å lukke gamle dører som holder deg tilbake fra å ta fullt ansvar for din livsreise.

Q'ero-sjamanene vil være dine veiledere og hjelpe deg gjennom denne prosessen med å skape en utvidelse av frihet og lettelse i ditt vesen.

Opplev autentiske øvelser og meditasjoner som vil føre deg hjem og nærmere din essensielle natur.

Dag 2: Utvid din essensielle natur gjennom bevissthet og kunsten å hente sjelen tilbake.

På den andre dagen når du ut til det superbevisste for å belyse det nyoppdagede rommet innenfor ditt vesen.

Tillat en ny begynnelse mens du fylles med høy energi fra bevisstheten og din egen utvikling. Q'ero-sjamanene vil veilede og lære deg en av deres mest hellige helbredende kunster. Gjennom den vakre og dype prosessen; hente sjelen tilbake, vil de guide deg til å kalle tilbake og forankre en ny vibrasjon og frekvensen av balanse, harmoni, kjærlighet og kraft.

For å gå tilbake til livet ditt etter disse dagene som den modige personen som maler verden med dine sanne farger.

Kom og motta verktøyene som bringer hjerte, sinn og sjel sammen. Lås opp gjenfødelsen av et nytt forhold til kjærlighet, visdom og hellig handling samtidig som du våkner opp og innser din sjelereise på jorden.


Priser og annen informasjon:

Workshopen holdes på engelsk og oversettes til norsk

2 dager workshop 18.-19.november      kr. 5.000,-


Inkluderer kurs og overnatting. Du tar med sovepose og liggeunderlag. Overnatting på samme sted som workshopen holdes, så dette blir veldig fint. 


Du trenger ogå:

Ha med komfortable inneklær, og klær for å oppholde deg ute et par timer.

Ta gjerne med tykke sokker eller innesko/tøfler.

Vi vil stå for frukt, kaffe, te, men utover det kan du gjerne ta med det du måtte ha behov for av lunsj.


Det vil bli mulighet for å handle originalt og vakkert håndverk fra Q’ero folkene. Mesa-tepper, innerkluter til oppbevaring av stener, bånd til å knytte disse teppene, ponchoer og annet flott håndverk.

Ta med kontanter dersom du vil handle noe fra de direkte, da de ikke har mulighet for å motta betaling med vipps eller kortlesere.

Det vil også være muligheter for healing-behandlinger med Q’eroene dagen før og etter workshopen.


Workshop 18.-19. november 2023

Påmelding

Send meg en epost til: beathe@beatheberntsen.no

Om det er noe du ønsker svar på kan du kontakte

meg uforpliktende på tlf. 454 07 207

Du kan også klikke på knappene under for å skrive til meg på messenger:


BeatheBerntsen.no 2023