Vår – BeatheBerntsen.no

Vår

                                                                                            Juni 2018
Snøen har smeltet og våren er godt i gang :-)) Jeg kan ikke si noe annet enn «jeg elsker det!» Alle årstider har sin sjarm og sin oppgave til oss, men Gud bevare meg hvor deilig det er med skifte! Det å ta grupper hit når alt spretter fram igjen er en stor glede i seg selv – og å stolt vise fram alt det vakre som Sør-Varanger er begavet med!


Ved grensen mot Russland en sankthanskveld oppdaget jeg et hellig fjell. I Inkariket setter de navn på sine kraftfulle hellige fjell med navnet Apu etterfulgt av stedsnavnet. Kraften som finnes i disse hellige fjellene er enorm, om vi takker ja til dem og bruker dem bevisst. Inka-religionen bruker ordet Apu til å referere til et fjell som har en ånd som lever.
Regnbuens oppgave i naturen er også en oppgave vi mennesker har overfor oss selv – å opparbeide denne vakre drakten rundt oss selv. Du lærer om dette i kurs-serien StartStasjonen, der du får en viten fra Inkarikets forståelse av naturens oppgaver til oss.

Sandnesdalen utenfor Kirkenes er en perle. :-)) Mange av øvelsene i gruppene blir gjennomført her.
Naturens uhemmede villskap og overflod kombinert med sjø og elv har sammen skapt et harmonisk balansert plass for oss til å gjøre våre øvelser. En perfekt plass for energiarbeidet!
 

Juni måned viste seg frem til en ny gruppe i nydelig sommertemperaturer.
I helgen jobbet vi med kraften fra vinden fra sør samt slangens kraft. Sistnevnte lærer oss å bli ferdig med fortiden, slik slangen bytter sitt skinn og bare tar med seg erfaringen og kunnskapen.
Vi gjennomførte en bålseremoni der en dyp renselse av lyskroppen vår finner sted.
Under her er videoer med visdomsord fra høylandet i Peru.

Bilde ovenfor er fra september kurs-helg 2018.
Ro, fokus og tilstedeværelse er nøkkelen til din indre reise.
Jeg avslutter med stor takk for helga i september, sier Urpuchay (som betyr hjertetakk på inkaspråket) og gleder meg til gjensyn.
Om dette vekker interesse hos deg, send meg gjerne en melding. Jeg er tilgjengelig for en info-samtale for deg som vil vite mer. Min neste StartStasjon har sin første samling 28.- 03 mars 2019
Du kan også sende meg en epost ved å bruke kontaktskjemaet her: 
Insert Image
Insert Image